Despre Noi

Sănătatea ta e pe primul plan pentru noi. Dorim să te ajutăm să duci un stil de viață cât mai relaxat și mai apropiat de natură.


Produsele noastre bio și cele naturale sunt produse cu gândul la oameni, la fericirea și la bunăstarea acestora. De unde pornește sănătatea? Din alimentație, din stilul de viață, din modul în care ne îngrijim și trăim în comuniune cu natura.


Cutia cu Plante este un magazin online unde găsești toate produsele necesare pentru un stil de viață echilibrat și pentru a-ți menține tonusul și energia. Comercializăm alimente bio, produse naturale și produse cosmetice pe bază de plante, produse care îți dau prospețimea de care tu ai nevoie în fiecare zi.


La noi găsești remedii naturiste pentru diferite afecțiuni, toate produse pe baza unor compuși pe care îi regăsești în natură, în jurul tău. 


Te-ai săturat de produsele cosmetice care îți afectează sănătatea? Cutia cu plante îți pune la dispoziție inclusiv vopsea de păr cu ingrediente active care nu îți afectează deloc părul sau scalpul. 


Organismul uman a evoluat foarte mult de-a lungul secolelor, dar a menținut relația de interdependență cu plantele și cu tot ceea ce ne înconjoară, reușind să absoarbă componentele care îi sunt benefice. Ceea ce facem noi este să punem la dispoziția clienților o gamă foarte variată de produse care înglobează cele mai sănătoase ingrediente.


Am reușit să aducem în magazinul nostru online și o gamă de produse cosmetice care să înlocuiască ceea ce se găsește în orice supermarket tocmai pentru a pune pe primul plan sănătatea ta. Eficiența produselor cosmetice pe bază de plante a fsot demonstrată, iar tu o poți testa în propria casă fără nicio problemă.

Legat de alimentație, la Cutia cu plante găsești un adevărat paradis din acest punct de vedere. Băuturi și sucuri Bio, batoane gluten-free, condimente, făină, mălai, fructe uscate, cereale, leguminoase și multe altele îți stau la dispoziție, fiind la câteva click-uri distanță. Scopul nostru este acela de a te ajuta să îți creezi un stil de viață cât mai sănătos, bazat pe o alimentație corectă și completă care să îți dea energia de care ai nevoie și să te ajute să îți menții un aspect cât mai plăcut, indiferent de vârstă.


Produsele de slăbire se comercializează la scară largă, însă multe dintre cele care sunt pe piață s-au dovedit a fi cauzatoare de diverse afecțiuni. Tocmai de aceea, am adus în magazinul nostru și această gamă bio prin intermediul unor suplimente alimentare care te ajută să scapi de kilogramele în plus în timp scurt și fără a-ți crea neplăceri. Mai mult decât atât, din aceste suplimente corpul tău va absoarbe ingrediente necesare și extrem de sănătoase.


Cu încredere în produsele noastre, am pornit pe acest drum gândindu-ne mereu la clienții noștri. Într-o lume grăbită, într-o lume în care nu mai avem suficient timp să ne preocupăm de sănătatea noastră, e important să știm că avem la dispoziție un astfel de magazin online de unde putem să facem cumpărături altfel, cumpărături care să reprezinte, de fapt, o investiție. 


Sănătatea ta e pe primul plan pentru noi, iar tot ceea ce vei cumpăra de la Cutia cu Plante va fi un cadou pe care ți-l vei face singur.

E timpul să pui mai mult preț pe corpul tău, iar acest lucru se va reflecta direct în starea de spirit – atunci noi vom ști să ne-am atins scopul.