Informatii Livrare

Livrarea se va face astfel:


Pentru comenzile pe raza municipiului Timisoara dar care nu depasesc valoarea de 250 RON (inclusiv TVA), costul livrarii efectuate de catre curierii FAN Courier este de 15 RON (inclusiv TVA).

Livrarea comenzilor in afara Timisoarei care depasesc 250 RON (inclusiv TVA) si cantaresc maxim 10 kg se face GRATUIT in cadrul retelei de localitati ale FAN Courier. 

Pentru livrarile in afara Timisoarei sub valoarea de 250 RON costul expeditiei este de 15 RON (inclusiv TVA) prin operatorul FAN Courier.

Plata la livrare se face numerar, in lei, la valoarea din documentele fiscale primite (factura si bon fiscal). Curierii FAN Courier cu care colaboram NU va pot solicita nici o alta suma in afara celei din documente (facturi, chitante, bonuri fiscale sau AWB).


Ridicarea produselor de la sediu nu se poate considera comert la distanta, respectiv nu puteti beneficia de dreptul de denuntare in 10 zile. Va rugam sa verificati produsele la ridicarea lor, in prezenta personalului nostru, fiind obligatia Dumneavoastra sa nu semnati pentru primire pana la testarea corespunzatoare a produselor.


Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate de pe site-ul nostru se incadreaza intre 1 si 3 zile lucratoare din momentul inregistrarii si confirmarii comenzii. In conditii speciale, timpul de livrare poate fi depasit numai anuntindu-va in prealabil despre aceasta situatie.


In cazul in care nu puteti fi contactat la data si ora stabilite pentru livrare, vom pastra bunurile comandate timp de trei zile lucratoare, interval in care vom incerca sa va contactam din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici in acest interval de timp nu puteti fi contactat, comanda va fi anulata.

 

Va rugam sa verificati produsele primite prinfirmele de curierat rapid partenere in momentul primirii, formuland eventualele reclamatii in prezenta curierului si inainte de a semna de primirea bunurilor. CUTIA CU PLANTE isi rezerva dreptul de a nu lua in considerare reclamatiile cantitative si calitative care nu tin de conditiile de garantie si care sunt efectuate dupa primirea produselor si plecarea curierilor.

 

CUTIA CU PLANTE  livreaza in afara Timisoarei prin intermediul unor colaboratori externi, firme de curierat rapid. Din cauza problemelor interne de organizare si logistica ale acestor firme, termenele de livrare anuntate de catre noi (24-48 de ore din momentul expedierii) nu sunt sigure si acestea se pot modifica fara instiintare prealabila. Mai mult, este datoria noastra sa va anuntam ca orice termen de livrare sau promisiune oferita direct Dumneavoastra de catre reprezentantii firmelor de curierat rapid este relativ si trebuie considerat ca atare, CUTIA CU PLANTE  nu isi asuma nici o raspundere pentru aceste promisiuni. Ne cerem scuze in fata tuturor clientilor nostri fata de care nu ne-am putut tine 100% promisiunile, din motive ce nu tin de organizarea companiei noastre ci de modul in care firmele de curierat rapid inteleg sa isi faca datoria fata de clienti.


Pentru a afla informatii despre livrarea unui colet prin curier rapid va rugam verificati daca ati primit de la noi prin e-mail numarul de AWB si data acestuia. Daca acestea au fost trimise inseamna ca livrarea a plecat de la noi si orice informatii se pot obtine numai de la firma de curierat rapid, la numarele de telefon pe care le gasititi in e-mail-ul primit de la noi, alaturi de numarul si data AWB-ului.