Termeni si Conditii

Compania care administreaza site-ul https://www.cutiacuplante.ro, denumit in continuare CUTIA CU PLANTE, este GIA BROKER SRL, numita in continuare GIA BROKER SRL, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J35/502/2014 si avand Codul Unic de Inregistrare: RO 32852434.

 

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. GIA BROKER SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina.

 

1. Dreptul de autor

Intregul continut al site-ului GIA BROKER SRL- imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea GIA BROKER SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al GIA BROKER SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

2. Accesul la informatiile de pe site

GIA BROKER SRL garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul GIA BROKER SRLsi nu le confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei GIA BROKER SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.

 

3. Limitarea raspunderii pentru produse si servicii

Produsele si serviciile sunt oferite in forma in care vin de la producator si, de asemenea, in limita stocului disponibil. GIA BROKER SRL nu ofera nicio garantie in mod expres sau implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc.

GIA BROKER SRL nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate.

 

Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). GIA BROKER SRL si furnizorii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor respective in Romania. Din acest motiv, GIA BROKER SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site-ul Herbal New Life, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci.


GIA BROKER SRL nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate de la magazinele sale. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina importatorului sau a service-ului autorizat de acesta. Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original emis de importator sau furnizor. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de GIA BROKER SRL oricarui client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de GIA BROKER SRL de la acest client.

 

Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic, prin alta metoda) acceptarea acestei comenzi, deci incheierea acordului de vointa si a contractului de vanzare cumparare se face in momentul semnarii de catre client a facturii fiscale ce insoteste produsul. Factura fiscala tine loc de contract de vanzare-cumparare. Lansarea comenzii, e-mail-ul automat care se transmite dupa primirea comenzii si discutiile telefonice, prin e-mail si prin orice alte metode, cu personalul GIA BROKER SRL, nu constituie acceptari ferme ale comenzii si deci nu semnifica incheierea contractului la distanta.

 

4. Limitarea raspunderii pentru preturi

Preturile prezentate includ TVA (9 %), insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma sau, in cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit, acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei. Nu exista o limita de pret minima a comenzii.

 

5. Limitarea raspunderii pentru livrare

Livrarea produselor are o arie de extindere nationala si, astfel, se va face oriunde in Romania. GIA BROKER SRL isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. Livrarea produselor va fi gratuita in Timisoara pentru comenzile care depasesc valoarea de 200 RON (inclusiv TVA). Se va aplica un tarif de livrare pentru comenzile cu un pret mai mic decat de aceasta suma, in cuantum de 15 RON. Si in cazul comenzilor livrate in tara, pe langa tariful perceput de GIA BROKER SRL pentru produse sau servicii, se va solicita clientului plata unui tarif de livrare platit direct firmei de curierat ce efectueaza transportul produselor, tarif care va fi adus la cunostiinta clientului in momentul confirmarii comenzii.

 

GIA BROKER SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de GIA BROKER SRL care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce va restabili contactul cu clientul, moment in care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

 

6. Limitarea raspunderii pentru plata

Plata produselor comandate conform acestui Contract cu Clientii se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. GIA BROKER SRL isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin mandat postal sau prin ordin de plata; dovada platii trebuie trimisa catre GIA BROKER SRL la adresa de e-mail contact@cutiacuplante.ro. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul GIA BROKER SRL. Plata in avans se considera si plata cu ajutorul cartii de credit online. In acest caz, GIA BROKER SRL va solicita procesatorului de plati electronice confirmarea securitatii si a validitatii tranzactiei si, de asemenea va efectua verificari suplimentare acolo unde este cazul, inainte de livrarea produselor. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar livrarea nu va fi realizata.

 

7. Limitarea raspunderii pentru garantia produselor

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia practicata de furnizorul fiecarei marci in parte, cu respectarea prevederilor legale in vigoare. Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului, care asigura direct sau prin reprezentantii sai service pentru produsul respectiv.

 

8. Limitarea responsabilitatii pentru comentariile utilizatorilor

Utilizatorii care viziteaza site-ul GIA BROKER SRL  pot face comentarii la adresa acestuia si a produselor pe care la ofera, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. GIA BROKER SRL isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contin virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

 

GIA BROKER SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata sa plateasca vreun un fel de despagubiri pentru orice forma de dauna produsa prin astfel de comentarii sau comunicari. In cazul trimiterii unor materiale/documente, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii GIA BROKER SRL si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a le folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui oriunde in lume, prin orice mijloc.

 

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. GIA BROKER SRL nu isi asuma nici o responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea continutului acestor comentarii de catre utilizatorii site-ului, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site.

 

9. Limitarea responsabilitatii pentru linkuri catre alte site-uri, server, browser

Site-ul GIA BROKER SRLeste gazduit de serverele unei terte firme. Societatea GIA BROKER SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. GIA BROKER SRL nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului CUTIA CU PLANTE.

 

GIA BROKER SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul CUTIA CU PLANTE. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

 

10. Dreptul de returnare a produselor

Credem in calitatea produselor pe care le vindem, de aceea orice produs cumparat poate fi returnat daca nu sunteti multumit de el in 10 zile fara alte explicatii si fara nici un cost sumplimentar. Singura conditie impusa este ca produsul sa ajunga exact in aceeasi stare in care v-a fost livrat.

Returul produselor se supune ordonantei nr. 130/2000, cu completarile si modificarile ulterioare, privind regimul juridic al contractelor la distanta.

Chiar daca ati achizitionat produsul gresit, il puteti returna in termen de 15 zile, fara nici o explicatie. Denuntarea unilaterala de contract se face conform Art.4 (1) b): "Conditiile si modalitatile de exercitare a dreptului de denuntare unilaterala, pentru cazurile prevazute in prezenta ordonanta, sub forma clauzei urmatoare: "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului".

Rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 15 zile de la retur, prin transfer bancar (clientul trebuie sa precizeze in scris contul bancar in care doreste sa primeasca banii).

 

11. Litigii si dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe GIA BROKER SRLsau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata, partile alegand competenta instantelor de pe raza municipiului Timisoara. Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri odata ce isi exprima acordul fata de acest Contract cu Clientii.